Yoga på flaske/Æteriske olier

Æteriske olier, den ideelle ledsager til livet og dine Yoga øvelser.

JJ

Yoga kan praktiseres, når som helst og hvor som helst. På trods af det har jeg længtes efter noget håndgribeligt noget eksternt, der på få sekunder kan tage mig det samme sted hen som 30 minutters yoga og meditation.

Noget som kan kombineres med yoga og stå alene og bringe mig i en Yogisk tilstand.

Noget jeg kan have i tasken, noget enkelt, naturligt og effektivt, jeg kan dele med andre, noget der kan gå flere spadestik dybere end 1,5 time daglig Yoga og meditationspraksis.

Noget lækkert og nydelsesfuldt med evidens og lang tradition. Dette svar kom til mig i maj 2019. Og svaret var doTERRAS æteriske olier som jeg med stor effekt og begejstring har brugt og delt med mine elever hver dag.

Du er velkommen til at shoppe doTERRAS æteriske olier hos mig

Guide: Sådan shopper du produkter hos doTERRA

Når du ønsker at købe doTERRAS produkter hos mig, opretter du dig først som engroskunde og får dermed 25% besparelse på dine køb.

Ved oprettelse som engroskunde er der ingen binding eller forpligtelser til yderlige køb.

Der betales et oprettelsesgebyr på 25 euro (ca. 187,- kr.). Køber du et startsæt (enrollment kit) bortfalder oprettelsesgebyret på de 25 euro. Medlemskabet som engroskunde er aktivt et år, herefter kan det fornyes, hvis du ønsker det.

Der er 2 måder hvorpå du opretter dig som engroskunde:

1: Du køber et Enrollment kit (Startsæt) og oprettelsesgebyret bortfalder. Startsættet er en pakke med flere olier og/eller produkter til fordelagtig pris.

Der er flere forskellige startsæt at vælge mellem, du finder dem under enrollment kits i min butik. Startsættet er en fin mulighed for at komme godt i gang med olierne. Jeg startede selv med velværesættet: Aromatouch diffused enrollment kit. Og blev meget glad for det.

2: Du køber doTERRA Essential Booklet, dette udgør dit oprettelsesgebyr.doTERRA Essential Booklet er et smukt og informativt hæfte om æteriske olier, det koster 25€ (ca. 187,- kr.) Du finder det under enrollment kits i min butik.

Sådan gør du:

Eksempel 1: Du opretter dig som engroskunde ved at lægge et enrollment kit i din kurv. Herefter kandu lægger yderligere produkter i kurven, hvis du ønsker det.

Eksempel 2: Du vil håndplukke dine produkter, du ønsker evt. at købe en flaske Deep Blue, en flaske wild orange og en flaske lavendel. Her opretter du dig som engroskunde og ved at lægge doTERRA Essential Booklet i din kurv sparer du 25% på dine varer.

Her er link til min butik: hhttps://www.mydoterra.com/ceciliesebastian/#/

Trin for trin guide til køb:

1: Tryk på “Tilmeld & gem”

2: Scroll helt ned i bunden og klik på “Tilmeld dig doTERRA”

3: English- Europa

4: Choose country

Denmark

5: Opret dig som “Engros kunde” “Wholesale customer”

6: Udfyld personlig info

TIME ZONE – Brussels

OBS: ID rubrikken springes over det er mit ID nr. der beskriver at du er kunde i min butik.

Nu er du klar til at lægge i kurv.

Vil du købe et startsæt klikker du på ENROLLMENT KITS og vælger dit sæt.

Vil du selv blande enkelte olier lægger du dem i kurven. Husk at lægge doTERRA Essential Booklet i kurven for at få 25%.

Du fylder dine varer i kurven ved at klikke på “ENTER ADDITIONAL ITEMS” Skriv navnet på varen.

Herfra skulle du kunne gå uanstrengt til Check out og se den totale pris. Produkterne sendes fra Holland uden told.

Og så bare glæde dig til, at få leveret din fine lavendelfarvede æske med magiske olier og produkter.

Når du køber produkter i min butik hos doTERRA, står jeg tilrådighed med hjælp og støtte i brugen af olierne. Du får samtidig tilbud om at blive en del af et fantastisk oliefællesskab på Facebook med mere end 1000 kloge kvinder (og et par mænd er der sandelig også). Her kan du spørge og få masse råd, inspiration og opløftende viberationer.

Ønsker du lige som mig at forhandle doTERRAS produkter og med tiden gøre det til din levevej, er der masse business mentoring at hente i gruppen. Skriv til mig hvis du overvejer at blive doTERRA forhandler (Wellness Avocate).

Skriv til mig hvis du har spørgsmål omhvilke olier der kunne være gode for dig. Jeg vejleder dig med glæde.

Vil du blot starte med at købe en enkelt olie, kan du shoppe Retail ved at klikke på SHOP øverst på siden.

Har du udfordringer med at shoppe så kontakter du doTERRAS kundeservice på tlf: 89 88 10 85 de taler dansk og er super søde og har åbent på hverdage mellem 13.00- 22.00.

Som et ønske for mig selv ønskede jeg at møde en ny lærer og mentor. Begge ønsker er manifesteret med æteriske olier og Christine Eilvig.

Lyt til vores olie workshop og hør hvorfor æteriske olier er som Yoga på flaske.

Køber du olier hos mig får du adgang til sparing og mentoring fra mig og Christine Eilvig, samt et netværk af andre olie elskere, hvor vi spørger, deler viden, erfaring og inspiration.