Udtalelser

” jeg elsker Cecilies yoga timer. Med mild og klar autoritet bliver man blidt guidet rundt i øvelser og åndedræt.
Hun udtrykker sig med stor præcision og dygtighed samtidig med at hun ejer en særlig intuition eller fornemmelse for hvad lige præcis du har brug for. Jeg er virkelig blevet hjulpet meget med både åndedræt og smidighed- eller hvis jeg har haft særlige fysiske mén. Derudover viser hun altid stor indlevelse og empati hvis jeg har stået i følelsesmæssigt udfordrende situationer. På smukkeste vis hænger krop og sind sammen i hendes timer.
Meget meget dejligt.  “
Kathrine Gislinge, Pianist.

 

“Når du vil vende antennerne indad og lære dig selv og din krop bedre at kende, så kan du trygt lade Cecilie guide dig. Cecilie taler til din krop og dit sind, så du lettere kan udfoldes i positive retninger.
Efter en intensiv FACE YOGA session har du lært små muskler at kende, som du ikke anede eksisterede. Resultatet er hver gang en dejlig lethed og afspændthed, samt dit ansigt stråler med en dyb glød indefra” 

Daniella Fazier, indehaver af Complete Me, og vinder af Danish Beauty Awards for bedste ansigts behandling 2016.

 

“Jeg deltog i forårets ansigtsyoga workshop med Cecilie, og fik så meget viden og nye værktøjer med derfra! Ikke mindst til videreformidling i min egen yoga undervisning. 
Derudover kunne jeg næsten ikke kende mit ansigt da jeg kom hjem og kiggede mig selv i spejlet. Huden var helt glat, linjer glattet ud og synlige bekymringer smeltet væk. 
Jeg var så overrasket over at kun 3 timer kunne bringe dette resultat. 
Cecilie er en virkelig kompetent underviser og det er tydeligt at hun ved hvad hun taler om. Hun underviser roligt og behageligt, og jeg føler mig altid helt tryg i hendes nærvær. 
Hvis du ønsker at glatte ansigts linjer uden brug af kemi eller indgreb, ønsker viden om ansigtets musklers indvirken på din mentale tilstand eller bare en rigtig grundig og kærlig yogaunderviser kan jeg på det varmeste anbefale Cecilies undervisning og workshops” 
Malene K. Jensen, yogalærer

 

Thank You very much for your face yoga-lesson. It was such a big pleasure to learn new things about face yoga. I am so happy for that and I really believe it. And thank You for video and all information You have written around The video. Intresting and important!
You are so nice and really professional. Happy to meet You.

Marianne Sinkkonen, sportsmassør

 

“Jeg var utrolig positivt overrasket over workshoppen. Det var mere end “blot” arbejde med ansigtet; det var en oplevelse af helhed, at ansigt, krop og energi er sammenhængende. Jeg følte mig opløftet og forfrisket i både krop og sind bagefter. Du var også rigtig god til at korrigere på en nærværende og omsorgsfuld måde, og man havde en fornemmelse af at du var fuldt ud til stede. Tusind tak for en både professionel og kærlig undervisning”  

Louise deltager på Ansigts Yoga workshop

 

“Tak for en fuldstændig fantastisk yoga nidra workshop. Det er længe siden, jeg har følt mig så udhvilet og så mentalt frisk. Jeg kom hjem fra workshoppen med en energi, jeg havde glemt, at man kan have. Det føltes som om mit “system” var blevet renset og rebootet for alt muligt gammelt bagage og affald. Og så synes jeg, at det var så dejligt at starte med en times yoga, så kroppen også var blevet udfordret og kørt lidt træt. Jeg tror, at det gjorde effekten af yoga nidraen ekstra stærk for mig”
Louise Kjær Sørensen, kommunikationskonsulent

 

“Tusind tak for en super-dejlig yoga vinter med dig. Du er i absolut særklasse både i dit væsen og i dit helt utroligt store register af øvelser, som du glæder os med. Du tager hensyn til os alle og til vores små eller større skavanker. Vi bliver virkelig forkælet af dig. Jeg har haft en del forskellige yogalærere, da jeg i et par år gik i et mindre fitnesscenter, hvor de også havde yoga. Yogalærerne skiftede forholdsvis ofte, og der var nogle rigtig gode og nogle mindre gode, men du er hævet over dem alle. Dit repertoire er imponerende og ligeså din søde nærværende måde at behandle os alle på. Du er bare den bedste, og jeg håber, at jeg får glæde af din undervisning mange år endnu. Din fleksibilitet, omkring hvilke dage vi kommer, er også et plus. Jeg har for læææænge siden meldt mig til forårsholdet af skræk for at komme for sent med tilmeldingen” 

Laila fast elev gennem flere år

 

“Jeg har været meget glad for at gå til yoga hos dig, du har været dygtig til at se og fortælle mig, hvad der er godt i forhold til mine skavanker, og jeg praktiserer jævnlig yoga herhjemme. Din venlighed og imødekommenhed sammen med din professionalisme er rigtig god. Tak for nogle gode sæsoner” 

Mail fra Søren da jeg valgte slutte som aftenskole yoga underviser .

 

“Tusind tak for din dejlige positive udstråling til os deltagere på dit yoga hold. Jeg har stor glæde af online programmet og er kommet rigtig igang med at bruge det jubiii”

Marianne, ny elev der er med live og on-line.

 

“Jeg er så glad for at gå på dit hold.
Du tager dig så fint af alle og jeg har sådan en dejlig dag efter en yoga time.
Jeg er glad for den on-line session du har sendt til os i 2015, jeg har brugt den flittigt og vil gøre det fremover så jeg ikke slipper dig helt” 

Anne-Lise går til Yoga hos mig en gang om ugen.

 

“Jeg vil gerne takke dig for en utrolig givende yogaundervisning, som jeg er meget glad for. Du er en dygtig underviser med en stor viden om yoga” 

Ulla fast elev gennem mange år.