Fem hurtige om alkoholfri livsstil

Foto af Bruno Martins on Unsplash

 

1. Sober curious
Sober curious en person som er nysgerrig et liv uden alkohol, som stiller spørgsmål til sine alkoholvaner. En person der er nysgerrig på hvorfor personen drikker alkohol. En person der prøver at være i livet uden alkohol, men som ikke nødvendigvis afholder sig helt fra alkohol.
 
2. Nolow drinks
Drikkevarer der indeholder 0% alkohol eller meget lidt alkohol.
 
3. BS betyder before sobrity. BS udtrykket bruges i mange amerikanske sober podcasts og betyder ikke bullshit, men hvordan en person vil beskrive sig selv før de begyndte deres alkoholfrie rejse. 
 
4. Pink cloud 
Tidligt på din alkoholfri rejse, kan du få følelsen af at svæve på en lyserød sky, du er fyldt med energi, positivitet, glæde, overskud, og troen på at du vil være alkoholfri for altid. Du er begyndt at mærke alle fordelene ved at leve alkoholfrit og har måske lyst til at fortælle om det. Du er som født på ny og verden er din og fyldt med muligheder. Intet kan slå dig ud af kurs. Du føler dig smuk, stærk og kreativ. Lige som en forelske, letter den lyserøde sky igen og hverdagen banker på, det er her du skal holde fast i din beslutning og komme i gang med dit indre arbejde.
 
5. Triggers er en situation, en duft, en lyd, en begivenhed, en person, en sang eller følelse m.m. som vækker din lyst/trang til at drikke alkohol.
 
6. Wine witch
Wine Witch er en del at din bevidsthed, der hvisker dig i øret forsøger at overtale dig til drikke alkohol “du har fortjent det, det har været en hård dag, bare et enkelt glas, de andre drikker jo mere end dig, er alkohol nu så skadeligt som de siger? En indre stemme der forsøger at få dig til at vende tilbage til det kendte, en del af dig som beskytter dig mod at mærke det der er svært og ubehageligt.
Og en del af dit ubevidste sind som stadig er overbevist om at alkohol gør dig afslappet, sjov, sexet, modig, kunstnerisk o.s.v.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *