Nyt Yoga forløb online (Ansigts Yoga, styrke, åndedræt, afspænding og meditation)

Tiden går og tyngdekraften trækker alting nedad, det er jo rigtig godt, så vi, og alting omkring os ikke svæver rund i et stort kaos.Den lidt tunge nyhed er at tyngdekraften også trækker dit ansigts muskler ned. Når musklerne trækkes nedad følger din hud med ned.

Den gode nyhed er at du kan gøre noget.Du kan træne dit ansigts muskler. Når du træner og toner dit ansigtsmuskler løftes musklerne opad og din hud følger med. Huden fyldes smukt ud med muskelstruktur.

Træning af ansigts musklerne skaber cirkulation i huden, denne cirkulation skaber glød og fasthed.

Du bliver bevist om dit ansigtsbevægelser og lære, at afspænde hvor der er brug for det og styrke og tone muskler hvor det er fordelagtigt.

Jeg har skabt et Ansigts Yoga forløb med fokus på  velvære for krop, ansigt, sind og sjæl.

Kroppens og sindets tilstand er essentiel i forhold til dit ansigts udseende.

Der vil i denne omgang være mere fokus på krops yogastillinger, åndedræt og meditation. Vi laver stadig en masse ansigts yoga. Og jeg vil bevidstgøre relationen mellem kroppen og ansigtet i de forskellige yogaøvelser og teknikker, der ikke umiddelbart har noget med ansigts yoga at gøre. Så du oplever og forstår denne vigtige relation.

Kroppens og sindets tilstand er essentiel dit ansigts udseende.

Datoer:
Mandag d. 22/2 kl. 19.00- 20.15
Mandag d.   1/3 kl. 19.00- 20.15
Mandag d.   8/3 kl. 19.00- 20.15
Mandag d. 15/3 kl. 19.00- 20.15
Mandag d. 22/3 kl. 19.00- 20.15
Mandag d. 29/3 kl. 19.00- 20.15

Efter undervisningen er der mulighed for at blive hængende og stille spørgsmål og få justeret de ansigts yoga stillinger du er i tvivl om.

Pris: Pris 1200,- kr.
Sted: Online via Zoom, du får optagelsen af sessionen tilsendt og har den til rådighed i 7 dage på den måde er du uafhængig af tid og sted.

Tilmelding: mail@ceciliesebastian.dk

Handelsbetingelser: Tilmelding til Cecilie Sebastians workshops og forløb er bindene. Pengene returneres ikke. Ved tilmelding accepterer du samtidig at Cecilie Sebastian ikke står til ansvar for evt. skader der måtte opstå under undervisnigen. Du deltager i undervisningen på eget ansvar. Tilmelding er “først til mølle” princippet, din plads er først sikret, når din betaling er modtaget. I tilfælde af sygdom må Cecilie Sebastian erstatte den aflyste undervisningsdato med en ny tilsvarende dato. Cecilie Sebastian følger anbefalinger vedr. nedlukning af undervisningssteder. Ved nedlukning undervises der istedet on-line via Zoom. Ved tilfælde af tekniske problemer fra Cecilie Sebastians side erstattes den købte undervisning med en ny tilsvarende dato, betalingen returneres ikke. Ved Force Majeure erstattes undervisningen ikke og betalingen returneres ikke.