Yogisk skønheds ritual til glødende hud og strålende øjne


Jeg er så heldig at have indiske naboer, familien har en datter på samme alder som min yngste søn og det giver jo altid anledning til snak og samhørighed.

Da jeg er passioneret omkring Yoga og naturlig skønhed, spørger jeg datterens mor om hun har nogle traditionelle naturlige skønhedstips, som hun har fået overleveret af sin mor?

Hun tænker sig lidt om.  Og svarer “Ja, et skønheds ritual har jeg fået af min mor, jeg har udført det lige så længe jeg kan huske og gør det stadig. Ritualet er at gnide mine håndflader kraftfuldt mod hinanden, som det første når jeg vågner om morgenen, lægge mine varme og vibererende håndfalder over mine øjne  og ansigt. Og lade mit ansigt og øjne bade i, og modtage denne særlige vitalenergi der kun kan frembringes om morgenen, så giver glød og stråleglans til ansigtet og sætter lige dagen igang med følelsen af ro og fokus.

Hun er dog overbevist om at jeg allerede kender dette kraftfulde skønheds ritual og har lært øvelsen af min egen mor.

Ja, jeg har lært og kender “Palming” som denne øvelse eller gestus hedder, jeg  har dog ikke lært Palming af min mor, men af den indiske Hatha Yoga læremester jeg havde da jeg studerede Yoga i Indien.

Palming giver strålende hud og øjne, afspænder dine øjne og nærer  huden i dit ansigt. Udfør den om morgenen i din seng og med intervaller igennem hele din dag. Træk samtid vejret dybt og opmærksomt. Så vil du stråle, gløde, føle dig frisk og fokuseret igennem din dag.

Du kan forstille dig at du skaber den energi i dine håndflader du har brug for. Kærlig energi, harmoniserende energi, opløftende energi eller kreativ energi.