Sådan fremmer æbler din skønhed

 

Jeg elsker sensommer og efterår, jeg elsker at plukke et æble fra et æbletræ,
sætte tænderne i det, nyde den knasende lyd og smagen af det danske efterår, der er på vej.
Sådan fremmer æbler din skønhed

 

1: Fast & ungdommelig hud
Æbler bidrager til at holde huden fast og ungdommelig, da æbler indeholder mange kostfibre. Æbler giver en langvarende mæthedsfornemmelse og da æbler ofte har et strejf af sødme, kan det at spise et æble tage noget af trangen til sødt.

 

2: Giver glød til huden
Iltet hud er smuk hud, mange Yoga udøvere har en eftertragtet udstråling, en særlig glow. Denne glow og udstråleng kan opnåes med åndedrætsøvelser og vejrtrækningsteknikker.
Får du ikke helt lavet så meget yoga, som du kunne ønske dig kan du måske spise et par ekstra æbler. Æbler er fyldt med antioxidanter der fremmer iltoptagelsen i lungerne og giver glød til huden.

 

3: Hvidere tænder & frisk mund
Æbler indeholder syre, når du spiser et æble fordeles denne syre rundt i munden og bleger misfarvninger. Syren stimulerer samtidig dit spyt og der udløses antibakterielle stoffer, der har en rensende virkning.

 

4: Smukt & stærkt hår 
I æbleskrællen indeholder vitaminen B2, dette vitamin hjælper til med at lade gammelt og død hår falde af og dermed skabe plads til nyt sundt og glansfyldt hår.

 

5: Ren & Klar hud
Æbler er antiinflamatoriske, de er også gode til at stimulerer fordøjelsen, æbler har en rensende egenskab og hjælper med fjerne og skylle giftstoffer ud af især tyktarmen. Hvis vores fordøjelse ikke er i balance og vi har inflamation i kroppen vil det tydeligt komme til udtryk i huden som urenheder, trist slap hud, eksem, linjer og rynker.